Faculty Profile

معماری و شهرسازی / معماری

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "An Educational Application Based on Virtual Reality Technology for Understanding Architectural Details Challenges and Benefits"
    Seyed Hossein Moeini, Seyed Amir Hossain Maghool, Yasaman Arefazar
    VIRTUAL REALITY,
  2. "The Islamic Utopia and the Contemporary Statesmanship, The Strange Case of Tehran's New Cultural District"
    Seyed Hossein Moeini
    The International Journal of the Constructed Environment, Vol. 11, pp.12-25, 2020
  3. "Capitalism vs. Capitalism Urban Commodification in Tehran and its Global Affinities"
    Seyed Hossein Moeini
    The International Journal of the Constructed Environment, Vol. 10, pp.1-12, 2019
  4. "The Role of Library in a School of Architecture, A Study of the Built Environment Library of SBU"
    Seyed Hossein Moeini, Ali Alai
    Vol. 12, pp.61-71, 2019
  5. "Salvation by Design? An Iranian Experiment with the Pedagogy of Feminism-informed Architecture"
    International Journal of Design Education, Vol. 1, pp.3-14, 2019
  6. "The Moment of Environmental Ethics the Moment of Drift"
    Vol. 3, pp.128-147, 2015
  7. "اهمیت بررسی تفاوت های مزاجی یادگیرندگان در یاددهی - یادگیری طراحی"
    محمدرضا حاتمیان حقیقی، سیدحسین معینی
    مطالعات معماری ایران،
  8. "جایگاه و ویژگی های درس طرح معماری یک دانشگاه کاشان (مقطع کارشناسی) و اهمیت تفاوت های فردی یادگیرنده در آن"
    محمدرضا حاتمیان حقیقی، سیدحسین معینی
    صفه، صفحات:5-24، 1396
  9. "برج دروازه گونه نوین فرم پیرو کارکرد یا دال تهی"
    کیمیای هنر، نسخه 5، صفحات:69-77، 1394
  10. "بصریت اخلاقی در معماری معاصر زیر سوال رفتن یک سنت"
    کیمیای هنر، نسخه 1، صفحات:25-34، 1390

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "The Redesign and Change of Use of Risbaf Factory to A Cultural Center with an Approach of Protecting Collective Memory and the Sense of Place"
    Bazargan Erfan, Seyed Hossein Moeini
    TICCIH 2018, 2018
  2. "The Islamic Utopia and the Contemporary Statesmanship The Strange Case of Tehrans New Cultural District"
    Building as Service - People Politics and Governance, 2018
  3. "Can Modern Heritage Construct A Sensible Cultural Identity Iranian Oil Industries and the Practice of Place Making"
    Mojtaba Badiei, Seyed Hossein Moeini
    Silk Cities 2017- Reconnect Population to Urban Heritage in the Middle East and Central Asia, pp.1-8, 2017
  4. "Salvation by Design- Feminist Architecture An Iranian Take"
    Seyed Hossein Moeini
    13th International AHRA Conference Architecture and Feminisms - Ecologies Economies Technologies, pp.1-10, 2016
  5. "On Environmentally-Responsive Design A D but de Si cle Meta-Ethics or a non-ethics of Compliance"
    ISPA Conference, 2012
  6. "تخصصی سازی، علمی سازی و حرفه ای سازی دوره کارشناسی ارشد معماری و خلا به جای مانده در حوزه پژوهش"
    روش های پژوهش هنر در ایران ساختارگرایی در فقدان ایده مندی و مساله محوری، 1396
  7. "بررسی کتاب قلعه ها و دژها"
    نشست بررسی کتاب قلعا ها و دژها، 1394
  8. "مهندسی غیر متعارف، فرم پلاستیک و بازی گوشی معمارانه (آجر و کاربردهای نوین آن)"
    سلسله سخنرانی های دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی در سال 1394، 1394
  9. "معرفی مجموعه های المپیک 2014 (سوچی روسیه)"
    سیدحسین معینی، مینا وکیلی ثانی
    نشست تخصصی دانشکده معماری و شهرسازی اردیبهشت 1393، 1393
  10. "مهندسی غیر متعارف"
    سلسله سخنرانی های دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در سال 1393، 1393
  11. "سیری در آرای معطوف به اخلاق متفکرن معماری قرن نوزدهم و بیستم"
    سلسله سخنرانی های دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی در سال 1393، 1393
  12. "تصویر سازی ایران از خود در عرصه نمایشگاه های بین المللی ارجاعات تاریخی و هویت ملی معاصر"
    هم اندیشی دیگری در هنر، 1392
  13. "پایداری به مثابه فرهنگ یا تکنیک معماری برای جوامع اسلامی و ضرورت های پاسخگویی به مسائل فرافرهنگی زیست محیطی"
    سیدحسین معینی، مینا وکیلی ثانی
    دومین همایش ملی معماری و شهرسازی اسلامی، 1392
  14. "کلان شهر معاصر فرصت یا تهدید رم کولهاس و کاربست معمارانه بازنمایی هنری ادبی شهر"
    بازنمایی فضاهای شهری در هنر و ادبیات، صفحات:1-7، 1391
  15. "گفتمان علمی تکنولوژیکی و مس له اخلاق طراحانه معماری قرن بیستم و بیست و یکم در جستجوی مشروعیت"
    سلسله سخنرانی های خانه هنرمندان ایران، صفحات:90-91، 1391