Faculty Profile

1. ""
    Seyed Reza Nazari Hashemi, mahmood abolghasemi
    , pp.1-14, 2017
  2. "An Econometric Estimation of Irrigation Water Demand for"
    Mohammad Khodabakhsh, Seyed Reza Nazari Hashemi
    International Proceedings of Economics Development and Research (IPEDR), No 55 , pp.91-95, 2012
  3. "شناسایی عوامل موثر برترک خدمت کارکنان متخصص شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجد سلیمان"
    سیدرضا نظری هاشمی، پیمان دشتگلی
    کنفرانس بین المللی مدیریت، کسب و کار و حسابداری، صفحات:1-14، 1396
  4. "ظرفیت سازی یادگیری سازمانی برای توسعه سازمان یادگیرنده مورد پژوهشی شرکت پالایش نفت آبادان"
    سیدرضا نظری هاشمی، محمد علی یارایی
    کنفرانس بین المللی مدیریت، کسب و کار و حسابداری، صفحات:1-17، 1396
  5. "رابطه ویژگیهای شخصیتی کارکنان معاونت توسعه سازمان و سرمایه انسانی همراه اول با رضایت شغلی آنان"
    سیدرضا نظری هاشمی، مهشید علیزاده رهروی
    اولین کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم تربیتی، مدیریت و روانشناسی، صفحات:1-8، 1395
  6. "طراحی الگوی ارزیابی اثربخشی دوره های آموزشی کارکنان براساس مدل انتقالی هالتون در شرکت سایپا"
    سیدرضا نظری هاشمی، سید حمید مویدی
    کنفرانس جامع علوم مدیریت و حسابداری، صفحات:1-23، 1395
  7. "ارزیابی عملکرد بر اساس مدل کارت امتیاز متوازن با رویکرد فازی سلسله مراتبی(مطالعه موردی)"
    محمد شریفی منش، سیدرضا نظری هاشمی
    همایش ملی پژوهش های کاربردی علوم فنی مهندسی و مدیریتی در عرصه دانشگاه، صنعت و مدیریت ایران، 1394
  8. "بررسی رابطه ی استاندار سرمایه گذاری در منابع انسانی با بلوغ قابلیت کارکنان و معرفی دیدگاه های مختلف توسعه و بهروری منابع انسانی در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب"
    علی صالحی، سیدرضا نظری هاشمی
    اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی، صفحات:134-159، 1393
  9. "مقایسه تطبیقی استراتژی های بلوغ سازمانی و ارائه استراتژی منطبق بر مدیریت منابع انسانی در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب"
    علی صالحی، سیدرضا نظری هاشمی
    اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی، صفحات:69-99، 1393