Faculty Profile

معماری و شهرسازی / مرکز مستندنگاری و مطالعات معماری ایران

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Khashkhashi in the design of Iranian detached double-shell onion domes: classification and preliminary assessment of structural role"
    Hadi Safaeipour, Roham Afghani Khoraskani, Afsane Alizadegan
    ARCHITECTURAL SCIENCE REVIEW, Vol. 65, pp.479-503, 2022
  2. "Configuration processing and construction of large-span karbandi vaults: a case of the karbandi vaulting of Haj-Mohammad-Qoli Timche in Tabriz Historic Bazaar"
    Amir Amjad Mohammadi, Hadi Safaeipour, Mohammad Reza Chenaghlou, Alireza Behnejad, Roham Afghani Khoraskani
    Engineering, Construction and Architectural Management, pp.1-37, 2022
  3. "خشخاشی در گنبدهای دوپوسته گسسته نار: تعریفی تازه براساس مطالعه شکل سازه ای"
    صفه دانشگاه شهید بهشتی،
  4. "خشخاشی در گنبدهای دوپوسته گسسته نار: تعریفی تازه بر اساس مطالعه شکل سازه ای"
    صفه، نسخه 32، صفحات:115-130، 1400
  5. "بناهای تاریخی به مثابه مدرسه طراحی معماری: فهم رابطه استادکاران معمار معاصر اصفهان با بناهای تاریخی شهر"
    مطالعات معماری ایران، صفحات:49-70، 1399
  6. "انسانشناسی معماری معرفی روشی برای ثبت اندیشههای طراحانه معماران سنتی معاصر ایران"
    روش شناسی علوم انسانی، نسخه 20، صفحات:79-106، 1395