پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر قره یاضی

دکتر سعداله نصیری قیداری، رئیس دانشگاه شهید بهشتی؛ در پیامی درگذشت دکتر قره‌یاضی، رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران و رئیس سابق پژوهشکده بیوتکنولوژی را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسـم الله الرحمن الرحیم

از شمـار دو چشـم یک تـن کم                                 وز شمـار خـرد هـزاران بیـش

خبر درگذشت دانشمند فرهیخته جناب آقای دکتر بهزاد قره‌یاضی، قلـوب عشـاق وادی علـم و دانـش را به درد آورد و موجب تاثـر و تاسـف گردید. شادروان دکتر قره‌یاضی از متخصصان به‌نـام و متعهـد حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی، ژنتیک و ایمنی زیستـی بود که عمر گرانقـدر خود را برای توسعـه و آبادانـی ایـران عـزیز صرف کرد و منشـاء خدمات ارزشمنـد و مانـدگاری برای کشور بود.

اینجانب مصیبت هجـرت این محقـق فرهیختـه را به جامعه علمـی کشور و خانواده محتـرم ایشان تسلیت عرض نموده و از درگاه حضـرت دوسـت برای آن مرحوم روضـه رضـوان و برای بازماندگان سلامتـی و صبـر مسالـت می‌نمایم.

راهـش پر رهــرو بـاد.

سعداله نصیری قیداری