فراخوان مشارکت در مطالعه بین المللی درباره کووید-19

مطالعه بینالمللی برای بررسی اثرات همه‌گیری کووید-19 بر زندگی با همکاری پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهیدبهشتی در دست انجام است.

مطالعه حاضر یکی از بزرگترین مطالعات بین المللی درباره کووید-19 است که هدف آن فهمیدن این مسئله است که "همه گیری کرونا چگونه بر انسان ها در همه کشورها و فرهنگ‌ها تاثیر گذاشته است".

نظرسنجی که اکنون در اختیار شما قرار گرفته است به 38 زبان در دنیا ترجمه شده و  در حال حاضر در 65 کشور در حال اجرا است. پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهیدبهشتی به عنوان همکار علمی این پروژه در حال جمع آوری داده از شرکت کنندگان ایرانی است و از شما برای شرکت در این مطالعه دعوت به‌عمل می‌آورد.

شرکت در این مطالعه به حدود 15 الی 30 دقیقه وقت نیاز دارد. تنها پیشنیاز شرکت در پژوهش، داشتن سن 18 سال به بالا است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر یا دریافت راهنمایی جهت شرکت در مطالعه حاضر می‌توانید با دکتر سعید صادقی، عضو هیات‌علمی پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهیدبهشتی با آدرس ایمیل sae_sadeghi@sbu.ac.ir در تماس باشید.

برای شرکت در این مطالعه بر روی لینک زیر کلیک کنید. در صورتی که لینک برای شما باز نشد، لطفاً وی پی انVPN  خود را فعال نمایید.

لینک شرکت در پژوهش: