اطلاعیه ویژه دانشجویان عزیز خوابگاهی

دانشجویان عزیز خوابگاهی؛

با توجه به تشدید شیوع ویروس کووید ۱۹ و وضعیت قرمز  ناشی از کرونا و بروز موج چهارم و‌ اعمال محدودیت ها، خواهشمند است بمنظور حفظ  سلامتی  خود  و دیگران  و  استمرار  اسکان  در خوابگاه  های دانشجویی، ضمن  توجه دقیق  به  نکات  زیر، نسبت  به رعایت  ملاحظات  و موازین بهداشتی ذیل نیز اهتمام لازم را بعمل آورید.

۱. استفاده  مداوم از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، شستشوی مکرر دست‌ ها و ...

۲. حتی المقدور از ترددهای غیر ضرور خودداری نمایید.

۳. از هر گونه اجتماع و دورهمی در اتاق های یکدیگر و دیگر اماکن پرهیز گردد.

۴.  در صورت بروز  هر گونه علائم بیماری، مراتب را فورا " به مسئول خوابگاه مربوطه اعلام نمایند.

نکته1: آندسته از دانشجویان ساکن طی نیمسال دوم که تاکنون به خوابگاه مراجعت ننموده اند و احیانا"  ضرورتی برای حضور آنها در شرایط  فعلی وجود  ندارد، توصیه می شود تا عادی شدن شرایط از مراجعه به خوابگاه خودداری نمایند لذا  در صورت  نیاز ضروری  به حضور در خوابگاه، لازم است حتما" تست  یا گواهی سلامت معتبر مبنی بر عدم وجود بیماری کرونا  از مراکز بهداشتی و درمانی  ارائه  نمایند در  غیر اینصورت امکان اسکان  میسر نخواهد بود.

نکته 2 : چنانچه آندسته از دانشجویان ساکن طی نیمسال دوم تمایلی به ادامه سکونت در خوابگاه  ندارند می بایست حداکثر تا مورخ  05/02/1400 هماهنگی لازم را با مسئول خوابگاه مربوطه  بعمل آورده تا  هزینه اسکان  بعد از آن تاریخ برای آنان لحاظ نگردد.

نکته3:  لازم به ذکر است با توجه به شرایط فعلی امکان تخصیص و واگذاری خوابگاه به متقاضیان جدید حائز شرایط میسر نمی‌باشد.

مدیریت خدمات دانشجویی​​​​​​​