صفحه اصلی
سخنرانی آقای دکتر کامبوزیا در سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
  • 11332 بازدید

سومین کنگره بین المللی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران با محوریت "کشاورزی دانش بنیان، هوشمند و قراردادی"، در تاریخ ۱۶ تا ۱۸ شهریورماه ماه ۱۴۰۰ توسط انجمن علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و دانشگاه شهید باهنرکرمان برگزار خواهد شد. در این کنگره بین‌المللی، جمعی از محققان و اندیشمندان داخلی و خارجی به ارایه مهمترین دستاوردهای علمی و پژوهشی خود خواهند پرداخت.

چهار محقق برجسته ایرانی و 11 محقق سرشناس خارجی از سخنرانان کلیدی این کنگره هستند. جناب آقای دکتر جعفر کامبوزیا، رییس پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی به عنوان سخنران کلیدی، در روز نخست این کنگره، سخنرانی خود با عنوان "تجدیدنظر در حکمرانی آب برای تولید محصولات زراعی در ایران: ملاحظات و ضرورت‌ها" را ارایه خواهند نمود. ایشان در راستای نیاز اکنون و آینده کشاورزی ایران برای مقابله و سازگاری با کم آبی به مبحث مهم حکمرانی پایدار آب در کشاورزی خواهند پرداخت. علاوه بر ایشان جمعی از اندیشمندان خارجی از جمله پروفسور آخیم دوبرمن موضوع پارادایم جدید در تغذیه گیاهی را ارایه خواهند نمود. پروفسور کلاوس پالمه، استاد دانشگاه فرایبورگ آلمان، پروفسور دویکات از دانشگاه نبراسکا آمریکا و پروفسور وارشنی از دانشگاه مرداک استرالیا از دیگر سخنرانان خارجی این کنگره بین المللی هستند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت کنگره مراجعه  نمایند.

افزودن نظرات