شنبه ، 20 شهریور 1389
eco.sbu.ac.ir
 
 
 
 
 
 
 
سایت دانشگاه
 
سایت دانشکده
 
معرفي قطب علمي    

گزارش سايت قطب علمي طراحي شهري بافتهاي با ارزش و فرسوده:

در پي ابلاغ مسئوليت ايجاد قطب طراحي‌شهري بافت‌هاي با ارزش و فرسوده، دست‌اندركاران قطب با مسئوليت دكتر پاكزاد، تصميم به طراحي و راه‌اندازي سايت مربوط به اين موضوع گرفتند، تا از آن از طريق به تعامل با گروه‌ها و دانشگاه‌ها و مجامع علمي مربوطه ديگر، مبادله اطلاعات و آموزش‌هاي مربوطه، و به روز كردن اطلاعات خود جهت استفاده آموزشي و بازآموزي فارغ‌التحصيلات دانشكده بپردازند.
براين اساس با بررسي سايت‌هاي طراحي‌شهري مشابه، اقدام به برنامه‌ريزي و طراحي سايت مربوط به قطب طراحي شهري شد و متعاقب آن نسبت به تعيين و ابلاغ تجهيزات و ساير نيازهاي فني و نرم‌افزاري اقدام گرديد. (طراحي سايت در پاييز 85 صورت گرفت. جمع‌آوري اطلاعات از مهر ماه 85 آغاز شد و پيگيري نيازمندي‌هاي قطب از زمستان 85 تاكنون به طور مستمر صورت مي‌گيرد.)
اطلاعات جمع‌آوري شده در گروه‌هايي طبقه‌بندي شده‌اند كه اجمالاً به شرح زير است:
1. جمع‌آوري و طبقه‌بندي مجلات، مقالات و ... مرتبط با موضوع.
2. پيداكردن سايت‌هاي طراحي‌شهري مرتبط
3. اقدام به راه‌اندازي كتابخانه طراحي‌شهري به دو صورت: 1. جمع‌اوري كتاب‌ها و ايجاد كتابخانه و 2. به صورت كتابخانه روي سايت – كه تاكنون برخي از كتاب‌ها توسط دانشجويان و ... در خارج از دانشكده Scan و يا عكس گرفته شده و در اختيار قطب قرار گرفته است.)
4. جمع‌آوري مقالات ترجمه شده توسط دانشجويان و ديگر افراد علاقمند با ذكر نام آنها.
5. جمع‌آوري پايان‌نامه‌هاي ارائه شده در اين زمينه.
6. تمهيد مقدمات لازم جهت طراحي و ارائه بخشي تحت عنوان جمع‌اوري پروژه‌هاي طراحي‌شهري در اين زمينه در داخل و خارج ايران.
همانطور كه در موارد بالا گرفته شد كتابخانه قطب تاكنون موفق به جمع‌آوري 58 كتاب مرجع و كمياب و تعداد 25 CD از كتاب‌هاي مختلف طراحي‌شهري شده. همچنين مقالات زيادي توسط دانشجويان ترجمه و يا نوشته شده كه آماده قرارگيري در سايت قطب مي‌باشند، لكن تاكنون به دليل عدم واگذاري تجهيزات مزبور (كامپيوتر، Scaner، ...) قطب تنها موفق به تبديل بخشي از اين اطلاعات به فايل‌هاي قابل ارائه در سايت شده است.
فهرست كامل موارد پيش‌بيني شده در سايت قطب و ليست كتاب‌هاي موجود در پيوست آورده شده است.
لازم به ذكر است با توجه به اينكه راه‌اندازي و اداره اين سايت كاري تخصصي و مستلزم حضور مستمر
 همكاران و اساتيد قطب كه آشنا با موضوع مي‌باشند است، چنين كار خطيري ايجاب مي‌كند كه سايت مورد نظر توسط قطب طراحي‌شهري و تحت نظارت مستقيم آنها راه‌اندازي شده و به طور مستمر به هنگام نگهداري شود.
در غير اينصورت تبادل اطلاعات قطب با دانشكده مستلزم ايجاد يك جريان اداري پرزحمت و لوث مسئوليت‌هاي مربوط خواهد بود.
بديهي است كه با ايجاد يك Link و اتصال سايت قطب به سايت دانشكده و فراهم آوردن امكان استفاده ديگران، نظر ديگر علاقمندان نيز تأمين خواهد شد.

 

 
 
pr.office@mail.sbu.ac.ir :روابط عمومي   info@sbu.ac.ir :وب سايت   نقشه‌ي سايت
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه شهید بهشتی می باشد
 
جامعه دانشگاهی